Våra viktiga samarbetspartners

Alives betydelsefulla partners i Rosendal

Alive välkomnar Uppsala Universitet som är en viktig partner i vårt arbete med att skapa en positiv förändring för svensk bostadsmarknad.

Samhällsbyggnadsbolaget

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) skapar hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och vistas i lång tid framöver. SBB: s fokus är långsiktigt ägande av hyresrätter i Sverige samt samhällsfastigheter i Norden. SBB ska vara en långsiktig partner till den offentliga sektorn i Norden.

sbbnorden.se

Lindbäcks Boende

Lindbäcks är ett familjeföretag från Piteå i Norrbotten. Med en stark drivkraft för innovation utvecklar vi miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov.

lindbacks.se

Uppsala Universitet

Uppsala Universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället.

uu.se

Tengbom

För Tengbom är arkitektur en ödmjuk skärningspunkt mellan människor, kultur och samhälle. Vi vill vara med och skapa en trygg start i livet som ung vuxen-vi är övertygade om att Alive kan vara den startpunkten.

tengbom.se

Berghs SoC och JBGD AB

Berghs är en världsledande skola inom kommunikation. Vi har utsetts till ”School of the Year” vid sju tillfällen i den internationella tävlingen Future Lions i Cannes. På Berghs älskar vi all form av kommunikation. Vi vill fortsätta att utbilda framtidens bästa kommunikatörer och se dem utvecklas, något vi gjort sedan 1941.
berghs.se

John Bark är Creative director på JBGD. Han har lett omfattande designprojekt i Sverige och internationellt. JBGD har vunnit åtskilliga priser och utmärkelser och byrån var tidigare DI Gasell. John är utbildad på Berghs och School of Visual Arts i NY.
mogarts.se


Kontakta oss gärna på info@alivebostad.se